Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας 2024-2025

Dr. Nikolaos TATARAKIS

DDS, Cert (Perio), MS (USA) Diplomate, American Board of Periodontology Specialist in Periodontics Clinical Research Fellow, Centre for Oral Clinical Research Institute of Dentistry Barts & The London School of Medicine & Dentistry Queen Mary University of London (QMUL)

Dr. Nikolaos TATARAKIS

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Νικόλαος Ταταράκης ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών το 2005. Εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης σε ιατρείο με εξειδίκευση στην Περιοδοντολογία κι Εμφυτευματολογία καθώς και στη Στοματολογική κλινική του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός». Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας έγινε δεκτός στο πρόγραμμα Περιοδοντολογίας του Πανεπιστημίου του Michigan, USA απ΄όπου κι αποφοίτησε το 2011. Ακολούθως έλαβε μονοετή υποτροφία από το ΙΤΙ (Ιnternational Τeam of Ιmplantology) και υπηρέτησε ως κλινικός κι ερευνητικός υπότροφος στο τμήμα Περιοδοντολογίας του Eastman Dental Institute, UK. Aπό το 2012-2016 παρέμεινε στο ίδιο Πανεπιστήμιο ως κλινικός και ερευνητικός συνεργάτης ενώ από το 2016 εώς και σήμερα είναι μέλος της κλινικής κι ερευνητικής ομάδας του COCR (Centre for Oral Clinical Research) της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Queen Mary University of London, UK. Ο Νικόλαος Ταταράκης είναι Διπλωματούχος του Αμερικάνικου Συμβουλίου Περιοδοντολογίας (Diplomate of the American Board of Periodontology) και εργάζεται σε ιδιωτικές κλινικές με αποκλειστική απασχόληση την Περιοδοντολογία και Χειρουργική Εμφυτευματολογία. Συμμετέχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε επιστημονικές ημερίδες και προγράμματα κατευθυνόμενης εκπαίδευσης και δημοσιεύει σε συναφή πεδία.

Έναρξη Μάρτιος 2024

Επιθυμείτε να συμμετέχετε στο 16ο Group;

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210973400 ή συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για μία πλήρη ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα.

Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες του προγράμματος εμφυτευματολογίας.