Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας 2024-2025

Dr. Dean C. VAFIADIS

Clinical Associate Professor of Prosthodontics at NYU College of Dentistry Director of the Full-Mouth Rehabilitation CE course at NYU

Dr. Dean C. VAFIADIS

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Dr. Dean Vafiadis κατέχει δίπλωμα οδοντιατρικής και της ειδικότητας του προσθετολόγου από το New York University College of Dentistry. Είναι Επίκουρος Καθηγητής Προσθετικής και Διευθυντής του μετεκπαιδευτικού προγράμματος της Ολικής Στοματικής Αποκατάστασης στο New York University. Διδάσκει τόσο στις Η.Π.Α. όσο και διεθνώς (Ευρώπη και Ασία) για το ίδιο πανεπιστήμιο. Η διδασκαλεία και οι δημοσιεύσεις του Dr Dean Vafiadis αφορούν την Αισθητική Οδοντιατρική, το σχεδιασμό οδοντιατρικών εμφυτευμάτων, υπολογιστικά καθοδηγούμενες προσθετικές αποκαταστάσεις, κεραμικά υλικά και σύγκλειση. Είναι ιδρυτής του New York Smile Institute στη Νέα Υόρκη το οποίο στεγάζεται στον ουρανοξύστη Takashimaya κοντά στο Rockefeller Center στην 5η οδό της Νέας Υόρκης. Μεταξύ των ασθενών του περιλαμβάνονται διασημότητες, διάσημοι αθλητές, προσωπικότητες της Μόδας και της εστίασης καθώς και επιχειρηματίες και διευθυντικά στελέχη του Fortune 500. H επιστημονική του προσήλωση είναι στην προαγωγή των γνώσεων των συναδέλφων οδοντίατρων μέσω της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, την εφεύρεση και δημοσίευση νέων θεραπευτικών μεθόδων μέσω των οποίων θα προωθηθεί η οδοντιατρική επιστήμη και θα επιτευχθεί βελτίωση στη ζωή των ασθενών. Ο Dr. Dean Vafiadis είναι μέλος των ακόλουθων επιστημονικών εταιριών ACP, AAED, AO, AAID, AACD και ADA.

Έναρξη Μάρτιος 2024

Επιθυμείτε να συμμετέχετε στο 16ο Group;

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210973400 ή συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για μία πλήρη ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα.

Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες του προγράμματος εμφυτευματολογίας.