Μέτρα Προστασίας COVID-19

Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας 2020-2021

σε συνεργασία

NYU College of Dentistry

Μεταβολές Προγράμματος λόγω Πανδημίας

Το Ινστιτούτο Μέριμνα σε συνεργασία με το NYU DENTISTRY Linhart Continuing Dental Education Program αποφάσισαν τις παρακάτω αλλαγές, με σκοπό τη διαφύλαξη της υγείας των συμμετεχόντων και των καθηγητών του προγράμματος.

Το κόστος του προγράμματος μειώθηκε κατά 10% λόγω της παγκόσμιας κατάστασης (COVID-19). Το Ινστιτούτο Μέριμνα σε συνεννόηση με το Πανεπιστήμιο της Αμερικής έχει προσαρμόσει όλη τη δομή διαδικασίας διεξαγωγής του προγράμματος, ώστε να τηρούνται επί της ουσίας, αυστηρά μέτρα για τη προστασία της υγείας των συμμετεχόντων.

Επίσης για το συγκεκριμένο Group έχει μειωθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων και έχουν μετατραπεί οι δια ζώσης θεωρητικές διαλέξεις σε διαδραστικά ζωντανά εξ’ αποστάσεως θεωρητικά σεμινάρια(Webinars), χωρίς να έχει μειωθεί το εκπαιδευτικό εύρος. Κατά συνέπεια θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εγγραφής.

Οι χώροι διεξαγωγής της πρακτικής εξάσκησης καθώς και της κλινικής συμμετοχής σε ασθενείς έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να τηρούνται τα μέτρα προστασίας. Οι οδοντιατρικοί χώροι παρακολούθησης αφορούν οδοντιατρικούς χώρους 700 τμ. στην Αμερική και 400 τμ. εκπαιδευτικών και οδοντιατρικών χώρων στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Μέριμνα στην Ελλάδα.

Τέλος κάθε συμμετέχον θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο πριν την έναρξη του προγράμματος, που αφορά την πρόληψη και προστασία πανδημιών.

Έναρξη Νοέμβριος 2020

Χρειάζεστε Επιπλέον Πληροφορίες;

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210973400 ή συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για μία πλήρη ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα.

Κατεβάστε το Ενημερωτικό PDF

Ευχαριστούμε τις εταιρείες για την ευγενική τους υποστήριξη.