Κλινική Συμμετοχή

Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας 2020-2021

Ενότητες Κλινικής Συμμετοχής

Χειρουργική τοποθέτηση εμφυτευμάτων
σε ασθενείς από τους συμμετέχοντες

Όλοι οι συμμετέχοντες κατά την διάρκεια των τεσσάρων ημερών της 5ης Ενότητας  θα τοποθετήσουν εμφυτεύματα και των τριών εταιρειών εμφυτευμάτων. Χειρουργική τοποθέτηση έως πέντε εμφυτευμάτων σε ασθενείς από κάθε συμμετέχοντα υπό την επίβλεψη της επιστημονικής ομάδας του Ινστιτούτου Μέριμνα.

+

Προσθετική Αποκατάσταση σε
επιεμφυτευματικούς ασθενείς

Κατά τη διάρκεια  της έκτης ενότητας, ο κάθε συμμετέχοντας θα αποκαταστήσει προσθετικά, ολοκληρώνοντας όλα τα στάδια, επιεμφυτευματικούς ασθενείς. Επίσης θα βοηθήσει και θα συμμετάσχει σε όλα τα περιστατικά της ομάδας του, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της επιστημονικής ομάδας του Ινστιτούτου Μέριμνα.

Διαφορετικοί τύποι επιεμφυτευματικών αποκαταστάσεων θα πραγματοποιηθούν σε κάθε ομάδα, όπως: Μονήρες εμφύτευμα στην αισθητική ζώνη, μονήρες γεφυρώματα, έως και ολική αποκατάσταση άνω και κάτω γνάθου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στο κλινικό πρόγραμμα ο κάθε συμμετέχοντας να είναι Τελειόφοιτος Οδοντιατρικής Σχολής και κάτοχος Αδείας ασκήσεως επαγγέλματος.

Αναλυτικό Πρόγραμμα Κλινικής Συμμετοχής

Ενότητα#4 Θα δοθούν στους συμμετέχοντες ο πλήρης φάκελος των ασθενών, στους οποίους θα εξασκηθούν κλινικά στην χειρουργική τοποθέτηση εμφυτευμάτων (Κλινική εξέταση ασθενών-Ιατρικό-Οδοντιατρικό ιστορικό-Αρχικά αποτυπώματα-Φωτογραφίες.)
Ενότητα#5 Χειρουργική τοποθέτηση έως πέντε εμφυτευμάτων σε ασθενείς από τους συμμετέχοντες υπό την επίβλεψη της επιστημονικής ομάδας του Ινστιτούτου Μέριμνα.
Ενότητα#6 Κλινική εξάσκηση στη τελική Προσθετική Αποκατάσταση επιεµφυτευµατικών ασθενών.

Ενθαρρύνουμε όλους τους συμμετέχοντες εάν έχουν δικούς τους ασθενείς μπορούν να εξασκηθούν σε αυτούς κατόπιν συνεννοήσεως με το διευθυντή του προγράμματος.

Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας 2018-2019
Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας 2018-2019
Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας 2018-2019
Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας 2018-2019

Κατά τη διάρκεια της κλινικής εξάσκησης θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες Δωρεάν τα παρακάτω:

1. Τα εμφυτεύματα και όλα τα προσθετικά ανάλογα που θα χρειαστεί η κάθε ομάδα έτσι ώστε να εξασκηθούν όλοι οι συμμετέχοντες με τα εμφυτεύματα όλων των χορηγών εταιριών.
2. Τα οστικά μοσχεύματα, όπου θα χρειαστούν.
3. Τα αναλώσιμα των χειρουργείων.
4. Χειρουργικές κασετίνες και χειρουργικά εργαλεία.
5. Αναλώσιμα Προσθετικής Αποκατάστασης

Χορηγοί Εταιρείες Εμφυτευμάτων & Υλικών

Έναρξη Νοέμβριος 2020

Χρειάζεστε Επιπλέον Πληροφορίες;

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210973400 ή συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για μία πλήρη ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα.

Κατεβάστε το Ενημερωτικό PDF